Mediamyynnin osaaja, Hämeenlinna

TYÖNKUVASI

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja pitkäjänteisesti toimivaa MEDIAMYYNNIN OSAAJAA kasvattamaan asiakassuhteitamme. Taustaltasi olet jo aikaisempaa työkokemusta kartuttanut myynnin ammattilainen. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyviä verkostoitumistaitoja, sekä osaamistasi tehdä myyntiä mediatuotteiden parissa. Palkkauksesi on vahvasti tulosperusteinen. Työ on hyvinkin liikkuvaa ja siksi edellytämme matkustusvalmiutta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Mediamyynnin osaajana pääset työskentelemään kanssamme laajalla asiakaskentällä Kanta-Hämeen alueella. Pääsääntöisenä työtehtävänäsi on osallistua sekä uusasiakashankintaan että nykyisten asiakkuuksien kehittämiseen. Työssäsi vastaat itsenäisesti nimetyistä asiakkaistasi ja myyt heille monipuolisen mediatalon tuotteita: radiomainontaa, digituotteita (mm. verkkomediatuotteita), näyttötaulumainontaa ja printtiä.

Työ edellyttää tuloshakuisuuden ohella myös pitkäjänteisyyttä, se sisältää paljon liikkumista ja tapaamisia erilaisten asiakkaiden kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toimia pienessä joustavassa tiimissä ja sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään rooliasi omien vahvuuksiesi myötä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, yrittäjähenkinen sekä tuloskeskeinen henkilö, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti ja pitkäjänteisesti. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin. Aikaisempi tuntemus media-alalta nähdään etuna, mutta tärkeintä on kiinnostus alaa ja tuotteita kohtaan. Liikkuvan työn vuoksi sinulla tulisi olla ajokortti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla pysyy langat käsissä ja hoidat tehtäväsi periksiantamattomalla asenteella. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi. Hämeenlinnan sekä ympäristökuntien elinkeinoelämän tuntemus lasketaan eduksi.

KIINNOSTUITKO?

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä. Myy itsesi meille pikaisesti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen sami.latva(at)alueviesti.fi

YRITYS TYÖPAIKAN TAKANA

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1980 perustettu perheyritys. Konserniimme kuuluu Alueradiot, jonka kautta vastaamme mm. Radio Cityn sekä Iskelmän alueellisesta toiminnasta. Tarjoamme myös verkkomainontaa, joissa vierailee joka viikko yli 50 000 eri kävijää ja printtituotteidemme viikoittainen painosmäärä on yli 100 000. Kustannusliike Aluelehdet Oy:n mediatalon palveluksessa työskentelee 19 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017–2018 yli 2 M€.